VELKOMMEN TIL THE R GUIDE - GRAN CANARIA

 REGIONAL guide for ferierende og beboere

Velg en guide

Det er vår oppgave å vurdere restauranter, hoteller, strender, severdigheter og annet ...

Vår liste vokser daglig ...

Våre TOPP favoritter

Hva leter du etter?

Om Gran Canaria Regional Guide

The R Guide Gran Canaria er en regional guide for dette fantastiske øyparadiset. Øyen er liten, men du kan faktisk oppleve fem ulike klimaer på en dag, ved å kjøre fra nord til sør gjennom den sentrale delen på øya. På grunn av det store mangfoldet, på knappe 1500 km2, har øyen fått kallenavnet miniatyrkontinentet. Videoen nedenfor gir deg et overblikk over hva denne spanske øyen i Atlanterhavet kan tilby.

The R Guide er en kombinasjon av reise-, forretnings- og handelsguide med fokus på Gran Canaria! Vi publiserer kuriositeter og oppskrifter fra øyen i vår Articles & Blog-seksjonen (for tiden er denne kun tilgjengelig på engelsk, spansk og tysk). Vi introduserer deg for våre favorittrestauranter og barer i vår Restaurantguide, og de beste hotellene i vår hotellguide, som for tiden kun tilbys på engelsk.

Treningssentre, skjønnhetssalonger, tatoveringsstudio, frisører, saneringsfirmaer, sykehus, skoler, kunstbutikker og mange andre forretninger finner du i vår Business Guide. Vi legger til nye artikler hver dag. Nedenfor kan du se noen av de nyeste innleggene som finnes på kartet over Gran Canaria. Det kan være alt i fra strender og severdigheter, til butikker og hoteller.

 

Dette innlegget finnes også på: Engelsk Spansk Tysk Nederlandsk Svensk Finsk Italian French