VÄLKOMMEN till THE R GUIDE - GRAN CANARIA

Den REGIONALA guiden för semesterfirare & invånare

Välj en guide

Det är vårt uppdrag att granska restauranger, hotell, stränder, sevärdheter m.m...

Och vår lista växer dagligen ...

Våra Top Rekommendationer

Vad söker du efter?

Om Gran Canaria Regional Guide

The R Guide Gran Canaria är den Regionala Guiden för detta fantastiska öparadis. Ön är liten, men du kan ändå uppleva fem olika klimatzoner på en dag, körandes från norr till söder genom den centrala delen runt ön. På grund utav dess höga mångfald med sina knappa 1500 km2 har den fått smeknamnet miniatyrkontinenten. Videon ger en överblick över om vad denna spanska ö i Atlanten har att erbjuda.

The R Guide är en kombination av en rese-, företag- och evenemangguide, med ett fokus som just nu enbart ligger på Gran Canaria. Intressanta saker och recept som är relaterade till denna ö och dess seder lägger vi till i vår  artikel & bloggsektion (just nu endast på engelska, spanska & tyska). Du hittar våra favoritrestauranger och barer i vår Restaurangguide, och de bästa hotellen i vår Hotellguide, som för tillfället bara finns på engelska.

Sportcenter, skönhetssalonger, tatueringssalonger, frisörer, djurskadebekämpare, kliniker, skolor, grafikaffärer, och många andra företagsverksamheter kan du hitta i vår Företagsguide. Vi lägger till nya artiklar dagligen. Nedanför kan du se några av de senaste posterna som har att göra med Gran Canaria. Det kan vara allt ifrån stränder och sevärdheter, till butiker och hotell.

Denna post finns också tillgänglig på: Engelska Spanska Tyska Nederländska Norska Finska Italienska Franska